DALŠÍ KRŮČEK K FINÁLE

S vědomím šestibodového úspěchů a přiblížení se tak k postupu do finále jsme se vydali k dalším bojům v lize mužů. Tentokrát nás cesta zavedla do Dolních Bojanovic. Prvním soupeřem nám byl tým z Velatic, se kterým jsme v prvním kole prohráli. Chtěli jsme jim tedy prohru oplatit, což se nám povedlo. Pojďme tedy postupně. První třetina probíhala v poklidném tempu, i když místy jsme měli navrch. Podařilo se trefit jen jednu branku, a to ke konci třetiny. Postarali se o ni Jan Buchta a Aleš Přibyl. Stav po první třetině 1:0. Druhá část hry začala pro nás dobře. Uklidňující druhou branku trefil po čtyřiceti sekundách Martin Turek. Dále jsme kontrolovali hru což se nám dařilo, ale bohužel v zakončení to občas skřípalo. Do konce třetiny se nám vstřelit branku nepodařilo a stav po druhé třetině 2:0. V poslední třetině, jako v předešlých třetinách jsme vstřelili jen jednu branku. Autorem byl opět Martin Turek. A jak ubíhal čas, tím více jsme kontrolovali hru a hlídali skóre, které se už nenavyšovalo. Konečný účet zápasu 3:0.

Branky a asistence: (1:0,1:0,1:0) 3:0
11:45 J.Buchta (A.Přibyl), 12:41 M.Turek, 26:08 M.Turek (J.Buchta)

Druhý zápas bylo vidět více branek. Tentokrát jsme se utkali s týmem Velkých Němčic. Střetly se tedy dva vyrovnané týmy a bylo to znát hned od začátku zápasu. Po půl minutě jsme se ujali vedení. Kdo jiný mohl otevřít účet utkání než naše útočná dvojice Aleš Přibyl a Jan Buchta. Pak se probudil i soupeř a daroval nám dvě branky, po kterých jsme rázem prohrávali 1:2. Tento stav vydržel do konce třetiny. Bohužel ta druhá nezačala dobře. Hned v úvodu jsme znovu inkasovali. Po této brance přišla naše pětiminutovka. Přesněji v rozmezí pěti minut jsme vstřelili čtyři branky. Postupně se prosadili Barbora Klementová, dvakrát Martin Turek a Jan Buchta. Stav byl v tento moment 5:3. Po té jsme si znovu vybrali slabší chvilku a Němčicím se podařilo nejen srovnat skóre, ale také navýšit na 5:6. To bychom ale nebyli my, aby jsme nedotáhli tento nepříznivý stav. O vyrovnávací branku se postaral třetí trefou a tedy hattrickem Martin Turek. Stav po druhé třetině 6:6. Ve třetí třetině jsme se prosazovali už jen my, přesněji náš hráč David Skřička, který přidal další dvě branky a dovedl tak naše snažení do vítězného konce. Konečný stav 8:6.

Branky a asistence: (1:2,5:4,2:0) 8:6
0:32 A.Přibyl (J.Buchta), 13:33 B.Klementová (J.Komínek), 15:40 M.Turek (J.Komínek) 18:00 M.Turek, 18:20 J.Buchta, 22:21 M.Turek, 32:47 D.Skřička (M.Turek) 33:14 D.Skřička (A.Přibyl)

Poslední turnaj odehrajeme 18.4.2015 v Dambořicích, na který Vás tímto srdečně zveme.

2015-03-07MuziBojanovice

Horní řada zleva:  Martin Turek, Adam Turek, Jan Komínek, Jan Buchta

Prostřední řada zleva:  Vojtěch Saifrt, David Skřička, Aleš Přibyl

Dolní řada zleva:  Barbora Klementová