MLADŠÍ ŽÁCI BODUJÍ

V neděli 20. března jsme s mladšími žáky odcestovali do Křenovic k dalšímu kolu jejich soutěže. V křenovické hale, kterou můžeme místním jen závidět, jsme se postupně střetli s týmy z Brna-Bohunic a Brna-Židenic.

První utkání s Bohunicemi neprobíhalo ale od začátku podle našich představ. Nedorozumnění v naší obraně znamenalo velmi lacinou branku takříkajíc darovanou soupeři. Toto zapříčinilo menší nervozitu v našich řadách. O poločase jsme se však zklidnili a v druhé půli dokonale otočili vývoj utkání. Zásluhu na tom měly dvě branky Adama Čermáka a tři gólové zásahy Martiny Skřičkové

Těšany:Brno-Bohunice (0:1,5:1) 5:2
Branky a asistence Těšany:
10:20 A.Čermák, 13:00 A.Čermák (S.Buček), 15:20 M.Skřičková, 16:30 M.Skřičková (S.Buček), 19:05 M.Skřičková

Do druhého zápasu jsme tak vstupovali posilněni vítězstvím. V tomto utkání jsme se poměřili s týmem z Brna-Židenic, se kterým jsme minule vysoko prohráli. Měli jsme jim tedy co oplácet. I v tomto uktání se soupeř ujal první vedení. Zásluhou Barbory Špačkové která nezjištně vybojovala míček a skóující Adély Čermákové jsme ale záhy vyrovnali. I přes nespočet dalších šancí na obou stranách pak skončila první polovina za stavu 1:1. Druhá půle měla podobný průběh. Tentokráte jsme to byli my, kdo se ujal vedení. Stalo se tak v čase 14:55, kdy Eliška Jochmanová přesně našla před brankou volného Adama Čermáka. Soupeři se však na konci zápasu podařilo ještě jednou skórovat, zápas tak skončil spravedlivou remízou 2:2.

Těšany:Brno-Židenice (1:1,1:1) 2:2
Branky a asistence Těšany
4:30 A.Čermáková (B.Špačková), 14:55 A.Čermák (E.Jochmanová)

Další kolo ligy mladších žáků se koná 9. dubna v Brně.

2016-03-20KrenoviceMlZaci

Horní řada zleva: Jan Zářecký, Sebastian Buček, Adéla Čermáková, Adam Čermák, Eliška Jochmanová

Dolní řada zleva: Barbora Špačková, Mouhamadou Kone, Martina Skřičková