VELKÝ NÁVRAT

Na sobotu 19. 3. 2016 bylo naplánováno předposlední kolo ligy juniorů. Tentokráte se dějištěm bojů stal Vyškov. Náš tým, jak už to v této kategorii bývá bohužel letos zvykem, se před turnajem musel opět potýkat s různými změnami v sestavě. Tou nejvíce viditelnou byl tentokráte post brankáře. Jako „staronová“ brankářská jednička na turnaj totiž s námi odcestovala Barbora Klementová, která tak oprášila své brankářské schopnosti, byť již několik sezón u nás působí jako hráčka v poli. A jak se ji vedlo?

V prvním utkání jsme narazili na nejlepší tým soutěže Boskovice. Soupeř již od poloviny sezóny měl jisté vítězství celé ligy, když neztratil ani jediné utkání. O jeho kvalitách jsme se přesvědčili i my. Zejména efektivita v zakončení byla nejvíce markantním rozdílem. Soupeř trestal kažou naši chybu, kdežto šance našich hráčů zůstávaly až trestuhodně nevyužity. A toto se projevilo i ve výsledku. Zápas po třetinách 3:6, 0:6, 0:3 skončil jasným výsledkem 3:15.

Branky a asistence Těšany:
1:27 M.Skřičková (P.Čermák), 2:52 M.Krumpolc (M.Skřičková), 6:46 D.Skřička (P.Čermák)

Druhé utkání již bylo o poznání lepší, zejména co se týká naší produktiity. Střetli jsme se s týmem Dolních Bojanovic, tj. druhým v aktálním pořadí. A byl to zápas vskutku pohledný a pro diváka velmi atraktivní. Šance na obou stranách se rychle přelévaly. Po třetinách 3:6, 1:3, 4:1 zápas skončil dramaticky v koncovce 8:10 byť několik minut do konce měli naši nekolik velmi slibných příležitostí k vyrovnání výsledku.

Branky a astistence Těšany
0:28 P.Čermák (M.Krumpolc), 1:38 M.Skřicková (P.Čermák), 10:42 D.Skřička (P.Čermák), 14:49 D.Skřicka (P.Čermák), 23:58 M.Krumpolc, 27:32 D.Skřicka (P.Čermák), 29:20 M.Krumpolc (D.Skřicka), 29:51 M.Krumpolc (P.Čermák)

Naši junioři tak na předposledním turnaji na body nedosáhli, ale předvedená hra, zejména v druhém zápase nám může být dobrou odměnou.

2016.03.19JunioriVyskov

Horní řada zleva: Patrik Čermák, David Skřicka, Martin Krumpolc, Filip Kusý, trenér: Martin Turek

Dolní řada zleva: Aneta Praxová, Barbora Klementová, Martina Skřičková