100 % BODŮ OD STARŠÍCH ŽÁKŮ

Byla neděla 9. 2. 2014 a starší žáky čekalo další kolo orelské florbalové ligy. Čekala nás cesta do Křenovic. Počasí sice nebylo moc veselé, ale nám to nevadilo. Věděli jsme, že nás čekají druhé zápasy proti soupeřům, které jsme v prvních utkáních porazili. A tak jsme nějak věděli, že pokud splníme roli papírových favoritů, tak by jsme si měli odvézt plný počet bodů. A to i přes to, že díky nemoci a dalším důvodům jsme nebyli v nejsilnější sestavě.

V prvním zápase nás čekal soupeř ze Šlapanic. V zápase jsme se sice brzy ujali vedení, ale poté se odehrával velmi vyrovnaný zápas. Bohužel, jsme dělali spousty chyb. Individuálně jsme byli lepší, ale věděli jsme, že týmově to není ono. Měli jsme problém si dávat přesné nahrávky. Byla znát absence některých hráčů. Tentokrát se nedařilo moc ani našemu brankáři, kterému se nepovedlo navázat na skvělé výkony z posledního turnaje. První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná, ale pro nás skončila vítězně v poměru 4:3. Během druhé poloviny se náš výkon začal zlepšovat. A náš výkon se postupně přibližoval k přecházejícím turnajům. Konec zápasu jsme opanovali a soupeři utekli na rozdíl čtyř branek.

Těšany – Šlapanice 8: 4

branky a asistence Těšan: D. Skřička, D. Skřička (Milan Skočovský), M. Krumpolc, J. Novotný, D. Skřička, D. křička, Milan Skočovský, D. Skřička (J. Novotný)

Do druhého zápasu proti Dolním Bojanovicím B jsme nastoupili v trochu pozměněné sestavě. Do branky se postavil Martin Skočovský, který v utkání předvedl několik pěkných zákroků. A ukázal svojí univerzálnost. Tu ukázal i Marek Petlák, který se předvedl zase v útoku. I když si tyto dva hráči vyměnili své pozice, předvedli lepší výkon než v prvním utkání. I to přispělo k celkem pohodlné výhře. V polovině zápasu jsme vedli 6:0. I během druhé poloviny jsme prokazovali, že jsme lepším týmem. A taky se nám povedlo podávat lepší výkony, než v předchozím zápase. A nedělali jsme tolik chyb. Náš výkon se po celý den zlepšoval. Ke konci utkání jsme měli velkou motivaci, dát desátý gól. I přes několik nevyužitých šancí se nám nakonec v poslední sekundě povedlo vstřelit branku na konečných 10 : 2

Těšany – Dolní Bojanovice B 10 : 2

branky a asistence Těšan: Milan Skočovský, Milan Skočovský, D. Skřička ( M. Petlák), M. Petlák (D. Skřička), D. Skřička, M. Krumpolc, D. Skřička ( M. Petlák), Milan Skočovský ( M. Krumpolc), M. Krumpolc (T. Krupicová), M. Krumpolc (Martin Skočovský).

P1050887

Horní řada: Aleš Přibyl, Milan Skočovský, Marek Petlák, Jan Novotný a David Skřička

Dolní řada: Martin Krumpolc, Martin Skočovský, Tereza Krupicová a Filip Krupica