STIGA HOKEJ

V neděli 17. září se naše orlovna proměnila v dějiště turnaje ve Stiga hokeji. Tento turnaj probíhal v rámci série turnajů, které se odehrávají napříč naší župou, do níž se naše jednota také zapojila.

Do klání celkově zasáhlo 24 přihlášených soutěžících, z nichž byly vytvořeny 4 skupiny: mladší žáci a žákyně, starší žáci a žákyně, muži a ženy. Do skupiny mužů byl přiřazen také jediný přihlášený junior, stejně tak do skupiny žen byla začleněna jedna juniorka.

Celý turnaj probíhal ve velmi přátelském, leč bojovném duchu. Mladší žáci a žákyně, stejně tak i starší žáci a žákyně se vzájemně utkali dvakrát každý s každým. Kategorie mužů a žen hrála jednokolově. Vše na sebe krásně navazovalo, a tak na sklonku odpoledne jsme byli schopni vyhlásit výsledky a ocenit všechny soutěžící.

Velice nás potěšila hojná účast a milá atmosféra, která celý turnaj provázela. Děkujeme všem soutěžícím i organizátorům a již teď se těšíme na další shledání, ať už opět u nás v Těšanech, nebo na jiném z turnajů Stiga hokeje.

Fotografie je možné najít na fcb stránkách Orla Těšany > zde